Değerli Esnaf ve Sanatkârlarım, Mal sahibi Şoför Esnafımız,

Acısıyla tatlısıyla yaşadığımız bir yılı daha geride bırakırken yepyeni bir yıla girmenin sevincini yaşıyoruz.

Geride bıraktığımız 2014 yılının muhasebesini yaptığımız şu günlerde, hayata geçirmek istediğimiz yeni hedefler için, yeni yılda büyük ümit ve beklentiler içerisindeyiz. Umarım ülke genelinde barışın, mutluluğun, huzurun, sevgi ve saygının hakîm olduğu, bolluk ve bereketin, kazancın daha çok olduğu bir yıl geçiririz.

Ekonomik yönden büyük zorluklarla mücadele eden değerli Esnaf ve Sanatkârlarımız, mal sahibi şoför esnafımız için, umarım yeni yılda yeni umutlarla, yeni projelere imzalar atılır ve hem ekonomimiz gelişir, hem de güçlü bir Esnaf ve Sanatkâr yaratmanın sevincini yaşarız.

Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği olarak, hoşgörü ve dayanışma içinde hareket ettiğimiz, tüm alt ve üst düzey Kamu Kurum ve Kuruluşlarla, aynı dayanışma ve istikrarla, yeni yılda da, yepyeni plan ve projelere imzalar atmak hedefindeyiz.

Başta siz Esnaf ve Sanatkârlarımız, mal sahibi şoför esnafımız olmak üzere, tüm Türkiye’nin, Yeni Yılını en içten dileklerimle kutlar, 2015 yılının herkese sağlık, başarı, mutluluk ve bol kazanç getirmesini temenni eder, saygı ve selamlarımı sunarım.

Şükrü AYYILDIZ

Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları
Birliği Başkanı