Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Sayın Şükrü AYYILDIZ, Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 3. İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’na katıldı.

Muğla Valimiz Sayın Amir ÇİÇEK önderliğinde, Çalışma ve İş Kurumu Muğla İl Müdürlüğü tarafından, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen, MUİF 2017 3.Muğla İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarında, Muğla Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Necip TOPUZ, Muğla İl Emniyet Müdürümüz Sayın Hakan ÇETİNKAYA, İlçe Kaymakamlarımız, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürümüz Sayın İlyas SARIYERLİ, Kamu Kurum ve Kuruluşların Değerli Müdürleri ile çok sayıda fuar stant yetkilileri katıldı.

Esnaf ve Sanatkarlarımıza, İstihdamda Milli Seferberlik çerçevesinde, Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı ve Odalarımızın, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile yapmış olduğu işbirliğinden ve istihdama katkılarından dolayı, Muğla Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Necip TOPUZ tarafından, Birlik Başkanımız Sayın Şükrü AYYILDIZ’a “Teşekkür Belgesi” verildi. Ayrıca Fuara katılan ilgililere protokol takdim edildi.