Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği eğitim ve Hizmet binası Derviş Günday Toplantı Salonunda düzenlenen bilgilendirme seminerine Kosgeb Aydın-Muğla İşletme Geliştirme Merkezi Müdürü Turgut GÖZEN, Muğla ESOB Başkanı Şükrü AYYILDIZ ve 34 Mesleki kuruluş temsilcileri katıldı.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından KOSGEB kapsamında küçük ve orta ölçekli esnaf ve sanatkara sunulacak 25.000 TL ye kadar ilk 3 ayı ödemesiz, 15 ay içerisinde eşit taksitler halinde ödemesi yapılaması planlanan destek hakkında bilgi veren müdür Turgut GÖZEN, Kosgeb veri tabanına giriş ve müracaatların nasıl yapılacağını Mesleki Kuruluş Oda Temsilcilerine aktardı.

Muğla ESOB Başkanı Sayın AYYILDIZ’da “Bu destek kredisinden tüm esnaf ve sanatkarların faydalanabilmesi için siz değerli oda başkanlarıma ve oda personeline çok iş düşeceğini ve vereceğiniz hizmet ile destek kredisi alan esnafımızı bir nebze olsa rahatlayacağını” dile getirdi. Ayrıca Esnaf ve Sanatkarlar teşkilatına sunmuş olduğu hizmetlerden dolayı Kosgeb Aydın-Muğla İşletme Geliştirme Merkezi Müdürü Turgut GÖZEN’e takdim etti.