Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu, Ocak ayında yapılan Genel kurulda Muğla Kamyoncu Otomobilci ve Şoförler Odası Başkanlığına seçilen Halil Bozyer’i makamında ziyaret etti.

Muğla Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, “Biz kendisini tebrik etmek için geldik. Muğla’da ki şoför ve mal sahibi esnaflarımıza, yönetim

kuruluna, denetim kuruluna, Muğla’mıza hayırlı uğurlu olması dileğimizi iletmek üzere Muğla Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Yönetim Kurulu olarak kendisini ziyarete geldik. Kendisini kutluyoruz. Daha önce vermiş olduğu sözleri yerine getirmesini talep ediyoruz kendisinden. Birlik, beraberlik içerisinde bütünlük içerisinde bundan sonraki 4 yıllık süreç içerisinde hiç birbirimizden kopmadan, esnaf ve sanatkârımızla beraber şoför esnafımızla iç içe, kol kola her türlü sorunlarını dile getirerek, Şoförler Odasının görevi olan yerlerde kendilerinin, onlar dışında olanları da Odalar Birliği olarak bizler kendilerine katkıda bulunacağız. Tüm Muğla’da ki şoför camiamıza, mal sahibi camiamıza hayırlı uğurlu olsun dileklerimizle kendilerine başarılar diliyoruz” diye konuştu. Bu ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Muğla Kamyoncu Otomobilci ve Şoförler Odası Başkanlığına seçilen Halil Bozyer, “Biz bu göreve yeni talip olduk, bu gün başladık. İnşallah hayırlısı olur. Zor bir görev aldık. Allah utandırmasın” dedi.