13 Ağustos 2014 tarihinde Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı görevine başlayan Hüseyin BAYAR, Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü AYYILDIZ’a makamında, nezaket ziyaretinde bulundu.

Esnaf ve Sanatkarların, mal sahibi şoför esnafın 6552 sayılı Torba Kanun kapsamında Vergi Dairesi Borçlarının yapılandırılmasında sürenin uzatıldığına değinen Başkan BAYAR, “Esnaf ve Sanatkarlarımız bizim veli nimetimizdir. Bizden asla çekinmesinler. Vergi Dairesine Maliye borcu olan tüm Esnaf ve Sanatkarları, borçlarını yapılandırmaları için 31 Aralık 2014 tarihine kadar Müdürlüklerimize bekliyoruz.” dedi.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Muğla ESOB Başkanı Şükrü AYYILDIZ’da, “Esnaf ve Sanatkarımız, Mal Sahibi şoför Esnafımız, ekonomik olarak çok zor durumda. Bu torba kanun kapsamında bir nebze olsun, rahat nefes alabildi. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulumuz adına, Muğla Vergi Dairesi Başkanlığının vermekte oldukları hizmetten dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunuyor, Yapılandırmadan faydalanmak isteyen tüm Esnaf ve Sanatkarlarımızı, mal sahibi şoför esnafımıza da Vergi Dairesi Müdürlüklerine müracaat etmelerini temenni ediyorum” dedi.