Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı Şükrü AYYILDIZ ve Birliğe bağlı 20 Mesleki Kuruluş  Odası Başkanları, Seydikemer ilçesinde Gümrük ve Ticaret Bakanlığının izni ile kurulan Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası ve Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret ettiler.

Muğla ESOB Başkanı Şükrü AYYILDIZ yönetimindeki heyet önce Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Kurucu Başkanı Sayın Mehmet Hadi ÇAKIROĞLU’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Başkan AYYILDIZ “Kurulan yeni odanın Seydikemer Esnafına hayırlı olmasını diliyorum. Umarım, Ahilik Kültürü hizmet anlayışı ile hareket eder ve başarılı olursunuz.” dedi.

Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Kurucu Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu ise Seydikemer ilçesine gelerek kendilerini onure eden tüm Oda Başkanlarına ve özellikle Muğla ESOB Başkanı Şükrü AYYILDIZ ile Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sayın Hayri TOPÇU’ya sonsuz şükranlarını sundular.

Muğla ESOB Başkanı Şükrü AYYILDIZ yönetimindeki heyet daha sonra Seydikemer İlçe Kaymakamı Sayın Muammer KÖKEN’in de bulunduğu Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kurucu Başkanı Harun SAĞIR’ı makamında ziyaret ettiler. Yoğun bir ilginin olduğu ziyarette Muğla ESOB Başkanı Şükrü AYYILDIZ “Ümit ederim ki bu yeni ilçede, bu dinamik ekip Ahilik Kültürü ile hareket eder ve başarılı olurlar. Ben Seydikemer esnafına hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulunarak, Allah yollarını açık etsin diyorum” dedi.

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kurucu Başkanı Harun SAĞIR ise “Buraya kadar gelerek Seydikemer Esnafından desteklerini esirgemeyen Başta Muğla ESOB Başkanı Sayın Şükrü AYYILDIZ olmak üzere, Odanın kurulmasında emeği geçen Muğla ESOB Personeline ve siz değerli Oda Başkanlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Haber videoları için tıklayınız.

Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odasına ziyaret

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odasına ziyaret