Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin, Başkanlar Kurulu toplantısı 16 Ekim 2015 Cuma günü, Birlik Eğitim ve Hizmet binası Derviş Günday toplantı Salonunda yapıldı.
Birlik Başkanımız Sayın Şükrü AYYILDIZ’ın başkanlığında yapılan Başkanlar Kurulu toplantısına, Muğla Vergi Dairesi Başkanı Sayın Hüseyin BAYAR ve Birliğimize bağlı Oda Başkanları ile bazı Oda Başkan Vekilleri katılım gösterdi.
5362 Sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Kanununa göre yılda 1 defa yapılması gereken Başkanlar Kurulu toplantısı hakkında konuşan Birlik Başkanımız Sayın Şükrü

AYYILDIZ, geçtiğimiz son 1 yıl içerisinde yapılan Çalışma raporunu okuyup, Esnaf ve Sanatkarların ile mal sahibi şoför esnafının yaşadığı sorunlarını ve getirilen çözüm önerilerini, Yapılan, yapılmakta olan projelerini, Birlik ve dayanışma içerisinde bu Başkanlar Kurulunda paylaşıp istişare ettiklerini dile getirdi.
Toplantıya misafir olarak katılan Muğla Vergi Dairesi Başkanı Sayın Hüseyin BAYAR’a katılmalarından dolayı teşekkürlerini Sunan Başkanımız Sayın AYYILDIZ, “Esnaf ve Sanatkarlarımızın, Mal sahibi şoför esnafımızın sürekli yanında olan ve bizlerin taleplerini sürekli yerine getiren değerli Vergi Dairesi Başkanımız, aldığı notlarla zaten sıkıntılı olan üyelerimize gerekli kolaylığın ve yardımın yapılacağının sözünü verdiği için kendilerine birkez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Toplantının ardından Başkanlarımız, Yaşlı Bakımevi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin inşaat alanına giderek çalışmalar hakkında bilgi alarak hatıra fotoğrafları çektirdiler.